måndag 4 november 2013

Storbritannien: Havant, Hayling Island: The Langstone Hotel med Langstone bridge med omgivning

Hotellet var jättefint både på utsidan och insidan. Mycket bra ställe, lugnt och avskilt med utsikt över vattnet.




 













Mera information om hotellet hittar du här 



Langstone Hotel ligger bara 13 kilometer från Portsmouth, utanför Havant på Hayling Islands norra strand.
Med utsikt över hamnen och flodmynningen, men ändå nära det större vägnätet, är Langstone Hotel idealiskt beläget för både fritids- och affärsresenärer.
Detta 4-stjärniga hotell är en perfekt bas för en kort semester på Hayling Island och den omgivande landsbygden i Hampshire. Hotellets faciliteter är perfekta för familjer och turister i alla åldrar. De är också väl lämpade för affärsresenärer där hotellservicen sätter gästernas bekvämlighet och komfort i första rummet. Harbour Lights Restaurant serverar nytillagade rätter i bekväma omgivningar. Mer informell matservering finns i loungebaren som erbjuder snacks och lättare måltider, liksom från rumsservicen som finns tillgänglig dygnet runt. Lifestyle Health & Leisure Club med inomhuspool, gym, bubbelpool, bastu och ångbastu får användas kostnadsfritt under hela din vistelse. Atlantis Beauty Salon erbjuder skönhetsbehandlingar, men det rekommenderas att du bokar behandling i förväg, som sedan betalas lokalt.


En fin varm jacuzzi fanns där. Jag njöt i den varje dag efter att jag gått i regnet. Kolla in Lifestyle Health & Leisure club bredvid hotellet.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar